PROGRAMMA

Maandag
De eerste dag! Het feest gaat beginnen! Op 28 augustus 2017 om 13.00 uur gaan we van start...

Belangrijk is, dat je het polsbandje wat je bij de inschrijving gekregen hebt om doet, stevige schoenen en oude kleren aantrekt, en dat je met een hamer en beker naar Honky-Tonk komt.

Deze middag gaan we hutten bouwen op het veld, en zijn er diverse knutselwerkjes in Honky-Tonk te doen. Om 16.00 uur is de eerste dag ten einde en gaat iedereen thuis lekker uitrusten / plannen maken / ideeën opdoen / spullen verzamelen, zodat we morgen lekker de hele dag weer kunnen timmeren en bouwen aan de mooiste hut van 2017.

Dinsdag
Dinsdag 29 augustus beginnen we om 9.30 uur. Deze dag staat er figuurzagen, broodjes bakken, en kano varen op het programma. Ook ligt er een springkussen op het veld. En in Honky-Tonk zijn er allemaal leuke knutsels en kunstwerken te maken en te doen. De ochtend is zo voorbij met zoveel activiteiten, en voor je het weet is het 12.00 uur. Tijd om wat te eten! In overleg met je ouders kan je er deze week voor kiezen, om naar huis te gaan om te eten, of je kunt je lunchpakket (wel zelf meenemen) hier op eten. Om 13.00 uur gaan we weer verder met alle activiteiten, en in Honky-Tonk zijn er dan weer nieuwe knutsels te doen. Wanneer het 16:00 uur is, is het mooi geweest voor vandaag, en stoppen we er mee. Morgen is er tenslotte weer een dag!

Woensdag
Het is nu 30 augustus, en om 9.30 uur starten we weer. Vandaag kan je natuurlijk weer volop timmeren aan je hut, figuur zagen, kano varen, knutselen en nog veel meer.
Ook vandaag is er net als gisteren van 12.00 uur tot 13.00 uur weer pauze.
Honky-Tonk is natuurlijk ook weer open, dus weer héél veel te doen vanmiddag.


Donderdag
En je raad het natuurlijk al, ook deze dag, 31 augustus, is de start om 9.30 uur, en de lunch pauze van 12:00 tot 13:00 uur.
Wanneer je goed je best hebt gedaan, en je hut aan het einde van de ochtend klaar is, kan je vanaf 13:00 uur verf krijgen om je hut de ‘finishing touch’ te geven!
De voorwaarden zijn dan wel, dat de hut en de grond er omheen netjes opgeruimd en afgewerkt moet zijn. Dus alle overige pallets weg, en geen spijkers op de grond. Dan pas kan je een verfvergunning krijgen.
Vergeet dus niet om vandaag zelf je kwast mee te nemen!
Honky-Tonk is deze middag gesloten. Er kan nu dus even niet geknutseld worden. Om 16.00 is de dag weer ten einde en keren we allemaal weer huiswaarts. Hopelijk kan je nog een beetje slapen, en worden de spanningen je niet te veel, want morgen is het alweer de laatste dag, van deze huttenbouw!

Vrijdag
Ja, het is nu 1 september 9.30 uur, en we starten voor de laatste keer. Zo nodig kan je nog wat laatste timmerwerkzaamheden aan je hut doen, en kan er natuurlijk nog geschilderd worden. In Honky-Tonk is er weer van alles te knutselen, hobbyen en ontwerpen. Tot 12.00 uur kunnen jullie dus timmeren, knutselen en verven. Maar deze ochtend kan je ook kanovaren! (als je ouders dit op het inschrijfformulier hebben aangegeven)
En……. is er weer een ander, geweldig springkussen op het veld! Ook kun je je deze ochtend laten schminken. Vanaf de middagpauze is Honky-Tonk vandaag gesloten, en kan er dus niet meer geknutseld worden. Wel is er natuurlijk nog van alles te doen op het veld: het springkussen - en het kanovaren.
Om 14.00 uur komt de jury bij jullie hutten langs, en is de jurering dus begonnen! Als ze alle hutten goed bekeken hebben, en de punten geteld zijn, is het om ongeveer 16.00 uur tijd voor de spannende prijsuitreiking!
Dat betekent ook, dat zodra je hut is opgenoemd; deze door de blauwe brigade wordt omgegooid, en naar de brandstapel wordt gebracht.
En nadat de brandweer is gearriveerd, wordt om 17:30 uur tot slot het grote vreugdevuur aangestoken!
Daarna is het tijd om thuis lekker uit te gaan rusten van een mooie week, en misschien tot volgend jaar!
Wij zijn dan weer van de partij, jij ook?

Naar boven